.NET CORE Backend Developers (3 – Mid/Senior)

Kompania

StarLabs

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26/04/2022

Data e perfundimit

23-05-2022

Kategoritë

Informatikë

StarLabs eshte ne kerkim te 3 .NET Core Backend Developers.

StarLabs sot ka ekipe me mbi 165 persona dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs.

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • Njohuri te avansuara ne .NET Core (C# or VB .NET) – Se paku 1 vit pervoje pune!
 • Database Systems, Model-View-Controller(MVC)
 • Eksperience me OOP (Object Oriented Programming)
 • Njohuri bazike ne Orleans (.NET Framework)
 • Krijimin dhe mirembajtjen e REST API’s
 • Njohuri bazike per Apache Kafka
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Mundesi ne aftesim profesional
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room (Hapsire e dedikaur per Playstation, Pikado, Table football, Ping Pong)
 • Social Clubs (Termine javore per sporte, pjesemarje ne turnire lokale, esports and tournaments)
 • Pune hibride (nga zyrja dhe shtepia)
 • Trajnime dhe Workshops ne teknologji te ndryshme ne StarLabs
 • Trajnime profesionale nga klientat e StarLabs
 • Bonuse te ndryshme si ne Shtije, Rekrutim, etj.
 • Hackathons the mudesi te spinoff/investimit nga StarLabs
 • Ambient pune pa presion te larte apo mikromenaxhim
 • Kurse ne pune te gjuhes angleze

Apliko këtu