www.ofertapune.net Ndihmëse Kuzhiniere (Prishtina Mall, Pejton) | PunaIme

Ndihmëse Kuzhiniere (Prishtina Mall, Pejton)

Kompania

Me Lugë

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

MeLugë është restaurant i shërbimit të shpejtë të pjatave tradicionale kosovare. Vetë emri i restaurantit tregon edhe konceptin e menduar të tij, e që është në shërbimin e ushqimit i cili hahet me lugë. Fokus specifik i brendit do të jetë shërbimi i ushqimit të shëndetshëm, i cili është pjesë ditore e çdo tavoline kosovare. 

Me lugë për pikën në PEJTON dhe PRISHTINA MALL është duke kërkuar:

  • Ndihmëse Kuzhiniere

Kualifikimet e kerkuara per keto pozita jane:

  1. Aftesi te shkelqyera komunikimi 
  2. Aftesi ne pune ekipore 
  3. Aftesi organizative 
  4. Pervoja e mehershme ne poziten e njejte eshte e preferueshme. 

Na kontaktoni ne numrin e telefonit: +383 49 990 115 

Ju mirepresim!