www.ofertapune.net Ndihmëse Kuzhiniere, Nikoqire (Austri) | PunaIme

Ndihmëse Kuzhiniere, Nikoqire (Austri)

Kompania

Schlafmeile Traunsee

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

24-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

 

Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdeimi

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • TË KUJDESET MBI POROSIT E GJËRAVE USHQIMORE DHE TË TJERA ME KOHË NË KOORDINIM ME SHEFIN E KUZHINËS,
 • TË KETË KUJDESET NGA MARRJA E POROSIS NGA KAMARIERI,
 • BËNË PËRGADITJEN E USHQIMEVE PËR KLIENTA
 • TË KUJDESET MBI PASIJET E KUZHINËS

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • SHKOLLIMI I MESËM,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËPARËSI,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 1 VJEÇARE

APLIKIMI DUHET TË BËHET ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ PËRMES E-MAIL TEK: [email protected]

NË SUBJEKT TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

 


 

 

Mundesi punësimi në Austri në Hoteleri me kontrate pune për 6 muaj me mundësi vazhdeimi

 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • BËNË MIRËMBAJTJEN DHE PASTËRTIN E DHOMAVE TË HOTELIT,
 • KUJDESET QË GJATË PASTRIMIT TË DHOMAVE, GJESENDET E KLINTAVE TE MOS PREKEN
 • MIRËMBAN AMBIJENTIN DUKE KONTROLLUAR PASTERTINË E DHOMAVE
 • BËNË RAPORTIMI PËR PRISHJET E INVERTARIT TE DHOMAVE,                     

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 •  SHKOLLIMI I MESEM,
 •  NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËPARSI,
 • PËRVOJ PUNE, MINIMUM 1 VJEÇARE

APLIKIMI DUHET TE BEHET ONLINE DUKE DERGUAR:

CV-NE TUAJ PERMES E-MAIL TEK: [email protected]

NE SUBJEKT TE SHENOHET POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?