www.ofertapune.net Ndihmëse Kuzhiniere (F) | PunaIme

Ndihmëse Kuzhiniere (F)

Kompania

CHOP

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-06-2024

Data e perfundimit

16-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

2 x Ndihmëse kuzhine (F)

Chop® është shtëpia e sandwich-ëve luksoz!

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

  • Përgaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.
  • Përgaditja e mishërave dhe sosav sipas instruksioneve

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme.
  • Përvoja e punës në restorante te shpejta është përparsi
  • Të jetë fleksibil me orarin

Vërejtje:

Pozitat janë të hapura për 2 orare pune.

Aplikimit bashkangjitiani dhe një foto

Konkursi qëndron i hapur prej datës 17 QERSHOR 2024 deri më 16 KORRIK, 2024

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU’

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?