www.ofertapune.net Ndihmëse Kuzhiniere (F) | PunaIme

Ndihmëse Kuzhiniere (F)

Kompania

CHOP

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

12-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Chop® është shtëpia e sandwich-ëve luksoz!

DETYRAT DHE PËRGJEGJSIT

Për ndimese kuzhine

  • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.
  • Pergaditja e mishërave dhe sosav sipas instruksioneve

KUALIFIKIMET dhe Aftësitë

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme.
  • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparsi
  • Te jete fleksibil me orarin

Vërejtje:

  • Pozitat jane te hapura për 2 orare pune.
  • Aplikimit bashkangjitiani dhe nje foto

Konkursi qëndron i hapur prej datës 12 Prill, 2024 deri më 12 Maj, 2024

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘APLIKO KËTU

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?