www.ofertapune.net Ndihmës Teknik për Makineri në Prodhim / Paketim | PunaIme

Ndihmës Teknik për Makineri në Prodhim / Paketim

Kompania

AK Distribution

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

“AK Distribution” Prishtinë, shpall;

Konkurs për vende të lira pune për këto pozita: 

1.Ndihmës Tekniku për makineri në prodhim / paketim – 2 vende

Orari i plotë.

Përshkrimi i punës:

  • Ndihmon në mirëmbajtjën dhe operimin e linjave.

Nr. kontaktues – tel dhe viber +383 44 950 692

Apo të paraqiteni në zyret tona në Shkabaj rruga për Obiliq.