www.ofertapune.net Ndihmës Shankist, Ndihmës Kamarier, Ndihmës Kuzhine, Delivery, Kamarier, Shankist | PunaIme

Ndihmës Shankist, Ndihmës Kamarier, Ndihmës Kuzhine, Delivery, Kamarier, Shankist

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-01-2023

Data e perfundimit

12-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

Ndihmës Shankist

Ndihmës Kamarier

Ndihmës Kuzhine

Delivery

Kamarier

Shankist

 

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune (edhe parttime mund te kontaktojnë) 

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 043857855; 048868686 (Whatsapp & Viber)

Apliko këtu