www.ofertapune.net Ndihmës në Prodhim dhe Montim të Mobiljeve (5), Shitës/e në Showroom (2) | PunaIme

Ndihmës në Prodhim dhe Montim të Mobiljeve (5), Shitës/e në Showroom (2)

Kompania

Dekor

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

18-04-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Dekor është fabrikë e prodhimit të kuzhinave dhe mobiljeve me përvojë mbi 30 vjeqare, një pioner në industrinë e prodhimit të mobiljeve në vend dhe më gjerë, si një lider i dëshmuar në industri duke shfrytëzuar makineritë me teknologjitë më të fundit në të gjithë procesin e punës, nga dizajni fillestar i idesë, projektimi dhe definimi interaktiv me klientin, e deri në realizimin përfundimtar të produktit. Jemi duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës;

 • 5+ ndihmës në prodhim dhe montim të mobiljeve.
 • 2 Shitës/e në Showroom

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën e Ndihmësit në Prodhim:

 • Eksperiencë pune në pozitë të ngjashme
 • Aftësi për të punuar në një ambient ekipor
 • Përgjegjshmëri dhe precizion në punë

Përgjegjësitë dhe Detyrat për pozitën e Shitës/e:

 • Pranimi dhe këshillimi i klientëve në zgjedhjen e mobiljeve
 • Menaxhimi i porosive dhe ruajtja e marrëdhënies pozitive me klientët
 • Preferohet njohja e gjuhës angleze
 • Shkathtësi komunikimi dhe prezantimi

Disa nga përfitimet që ofron kompania jonë, janë:

 1. Ambient shumë komod dhe të përshtatshëm të punës, në të cilin ju do keni mundësinë të eksperimentoni lirshëm me kreativitetin dhe idetë tuaja
 2. Stabilitet të pa konkurrent dhe kontratë afatgjate me pagë mbi mesataren
 3. Mundësi reale të avancimit profesional dhe rritjes së pagës
 4. Shuajta e drekës e paguar brenda kompanisë

Për të aplikuar, klikoni butonin “Apliko Këtu” ose dërgoni CV-në tuaj në: [email protected]

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?