www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinier/e, Enëlarëse | PunaIme

Ndihmës Kuzhinier/e, Enëlarëse

Kompania

SushiCO

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Kompania:                 SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 16/05/2024

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Pozitat (4 vende te punës ):     

               Ndihmës kuzhinier/e 

               Enëlarëse

Pozita: Ndihmës kuzhinier(1), Ndihmës kuzhiniere(2)

Detyrat dhe përgjegjësitë për ndihmës kuzhinier 

  • Pergatitja e ushqimeve;
  • Pergatitja e lëndes së parë për produkte ushqimore; 
  • Mirëmbajtja e vendit të punës;
  • I permbahet standarteve te higjenes dhe pastertise se restorantit;
  • Sipas kërkesës së mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës.  

Pozita: Detyrat dhe përgjegjësitë për enëlareses 

  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune,
  • Të ketë deshirë dhe ambicie për të punuar,

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre t’i dërgojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’ ose në e-mailin: [email protected]

+38345555562;  +38344764444

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?