www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinier/e | PunaIme

Ndihmës Kuzhinier/e

Kompania

Fishop Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-04-2024

Data e perfundimit

12-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

“FISHOP Prishtina” Sh.p.k. me seli në Prishtinë, Zona Industriale, Rr. “Lidhja e Pejës”, shpallë:

K O N K U R S

Për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Pozita:                 (2) Ndihmës Kuzhinier/e.

Vendi i punës:    Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur si Ndihmës Kuzhinier/e janë:

  • Ndihmës kuzhinieri/a përgatit produktet ushqimore sipas udhëzimeve të kuzhinierit.
  • Ndihmon kuzhinierin në procesin e gatimit, kjo mund të përfshijë skuqjen, zierjen etj.
  • Merr pjesë në pastrimin dhe ruajtjen e mjeteve dhe pajisjeve të kuzhinës pas përdorimit dhe mirëmbanë hapësirën.

Kualifikimet dhe kërkesat e Ndihmës Kuzhinier /es.

  • Kualifikimi bazë për një Ndihmës kuzhinier/e, diplomë ose trajnime te ngjashme.
  • Përvoja e punës si Ndihmës Kuzhinier/e në një kompani të ngjashme së paku 1 vit.
  • Duhet të jetë i gatshëm për të kryer detyrat e përditshme si larja, prerja, përgatitja e përzierjeve, dhe ndihma në procesin e gatimit.

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu’

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 12.04.2024, Ora 16:00h.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?