www.ofertapune.net Ndihmës Kuzhinier | PunaIme

Ndihmës Kuzhinier

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Ndihmës Kuzhinier

  • Të assistoj në Punët e Kuzhinierit.
  • Të pranon detyra nga Kuzhinieri, të bënë para përgaditjet e ushqimeve të ndryshme .
  • Të ndërmerrë detyra të tjera që mund të përcaktohen herë pas here nga Kuzhinieri.
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kuzhinieri.

Të gjithë Personat e interesuar duhet të dërgojne Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

[email protected] me Subjet: Emertimi i vendit : Ndihmës Kuzhinier Shembull

Email: [email protected]

Subject: Ndihmes Kuzhinier

Vini re:

Përparësi do të kenë të gjithë personat e shkolluar në laminë e Kulinarisë si dhe ata me përvojë pune.