www.ofertapune.net Ndihmës/e Kuzhinier/e, Kamarier/e (2), Shankist/e (2) | PunaIme

Ndihmës/e Kuzhinier/e, Kamarier/e (2), Shankist/e (2)

Kompania

tat's

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

01-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Restaurant Tat’s me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.

Shpallim konkurs në (këto) pozita:

  • Ndihmes/e kuzhinere (1) pozita
  • Kamarier/e (2) pozita
  • Shankist/e (2) pozita

Kushtet e aplikimit:

  • Të ketë njohuri rreth fushës së pozitës që kërkohet.
  • Të ketë përvojë pune
  • të jetë fleksibil në oraret e caktuara
  • (e preferueshme) Të ketë aftësi komunikimi në gjuhën Angleze
  • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës.
  • Të jetë profesional, serioz, i shoqërueshëm dhe energjik

Menyra Aplikimit:

Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në këtë e-mail adress:  [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?