www.ofertapune.net Nail Artist | PunaIme

Nail Artist

Kompania

SiBella's Beauty

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

“Sibella’s Beauty” është në kërkim të kandidateve të talentuara në sallonin tonë të bukurisë për:

  • Nail Artist

Jemi në kërkim të një artiste të thonjve të pasionuar dhe të kreative që do të bashkëpunojë me ne për të krijuar shfaqje të pafundme të bukurisë në duar.

Page atraktive (me marrëveshje)

Kandiatet duhet të kenë përvoje punë në fushën e Estetikes, e në vecanti për thonjë si Nail Artist dhe Depilim.

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarat mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin +38349113366