www.ofertapune.net Motion & Graphic Designer | PunaIme

Motion & Graphic Designer

Kompania

Save Group

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Art dhe Kulturë

Jemi në kërkim të një Motion&Graphic Designer.
Perparesi kan njohësit e programit Adobe After Effects apo programe te ngjashme.

[email protected]