www.ofertapune.net Montues të Reklamave (2) | PunaIme

Montues të Reklamave (2)

Kompania

City Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-03-2024

Data e perfundimit

08-04-2024

Lloji i orarit

Full Time

City Design është në kërkim të kandidatëve për plotësimin e pozitës:

  • Montues i Reklamave (2)

Pozicioni do të përfshijë:

  • Përpunimin dhe montimin e reklamave 2D/3D të jashtme dhe mbrendshme ndriquese
  • Sigurimin që reklamat të jenë të vendosura në mënyrë të sigurt dhe të përshtatshme për ambientin.
  • Bashkëpunimin me ekipin për të siguruar që të gjitha reklamat të jenë të instaluar me sukses

Përvoja e punës është obligative

Cfarë ofrojmë ne:

  • Shujtë ditore
  • Transport i organizuar nga rrethi Emshir

Lokacioni: Llapnastellë, Cagllavicë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit +383 (0) 44 219 702 ose emailit [email protected]