www.ofertapune.net Montues i Parketit | PunaIme

Montues i Parketit

Kompania

Muncon

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

11-06-2024

Data e perfundimit

19-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Gjermane kërkon punëtorë për shtrimin e dyshemeve si për Parket, Laminat, Tepih dhe Produkte Elastike (Lino, PVC…), si dhe shtruas të pllakave.

  • Punëtorë për dysheme

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të bëjë shtrimin e dyshemesë me parket, laminat, tepih apo pllaka.
  • Të ketë njohuri në montim të laminatit apo parketit.
  • Të ketë përvojë paraprake në njërën prej këtyre fushave.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email-it: kontakt.muncon.de ose direkt përmes linkut 

https://form.jotform.com/241365916219359