www.ofertapune.net Monter Tereni (Mjeshtër) | PunaIme

Monter Tereni (Mjeshtër)

Kompania

Di 5 Holding SH.P.K

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Di 5 Holding SH.P.K, kompania udhëheqëse në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe
përtej saj, po zgjerohet dhe kërkon kandidatë të interesuar për këtë pozitë:

  • MONTER TEREN (MJESHTËR)

Kërkesat e punës:

  • Përvojë pune në fushën e montimit të mobiljeve shumë vjecare;
  • Aftësi për të punuar në grup;
  • Patentë shofer;
  • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e departamentit.

Çka ju ofrojmë:

  • Sigurim Shëndetësor
  • Orari 08:00 – 17:00;
  • Pagesë deri në 1000€, + bonus në bazë të performancës;
  • 5 ditë pune në javë, + (nevoja për një ditë pune shtesë);
  • Ushqimin, 80 euro të mbuluara nga kompania;

Për të aplikuar, ju lutemi aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” apo kontaktoni ne numrin +38348620077
Ne gjindemi në: Magjistrale Prishtine-Shkup (Lipjan)
Faleminderit për interesin tuaj.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?