www.ofertapune.net Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2) | PunaIme

Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)

Kompania

Chameleon

Lokacioni

Data e publikimit

14-11-2022

Data e perfundimit

24-10-2023

Kategoritë

Chameleon Header

Po rritemi! Vende të lira të punës

 • Monter / Teren (3 vende)
 • Print operator (1 vend)
 • Praktikant (2 vende)

Kandidati duhet t’i plotesoje keto kushte

Monter 

 1. Te kete njohuri dhe pervoje ne fushen e shtypit dhe montimit digjital
 2. Te kete njohuri ne brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 3. Te kete njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 4. Te jete bashkepunues dhe te jete ne gjendje ti pergjigjet detyrave ne kohe
 5. Te kete patent shofer

Print Operator

 1. Te kete pervoje ne fushen e printimit digjital
 2. Te kete njohuri ne perdorimin e makinerive te printimit (kryesisht Mimaki)
 3. Te kete njohuri ne programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 4. Te jete bashkepunues dhe te jete ne gjendje ti pergjigjet detyrave ne kohe

Benefitet:

 • Shujte ditore te mbuluar nga Chameleon
 • Page kompetitive fikse
 • Pagese te kontributeve dhe pensioneve
 • Kontrate te rregullt te punes

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes butonit te meposhtem “Apliko” (nuk kerkohet CV).

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

Chameleon Footer