www.ofertapune.net Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2) | PunaIme

Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)

Kompania

Chameleon

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-03-2023

Data e perfundimit

12-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Po rritemi! Vende të lira të punës

 • Monter / Teren (3 vende)
 • Print operator (1 vend)
 • Praktikant (2 vende)

Kandidati duhet t’i plotësojë këto kushte

Monter 

 1. Të ketë njohuri dhe përvojë në fushën e shtypit dhe montimit digjital
 2. Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 3. Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 4. Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë
 5. Të ketë patent shofer

Print Operator

 1. Të ketë përvojë në fushën e printimit digjital
 2. Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive të printimit (kryesisht Mimaki)
 3. Të ketë njohuri në programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 4. Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë

Benefitet:

 • Shujtë ditore të mbuluar nga Chameleon
 • Pagë kompetitive fikse
 • Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
 • Kontratë të rregullt të punës

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm “Apliko” (nuk kerkohet CV).

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

Apliko këtu