www.ofertapune.net Monter për Terren dhe Fabrikë | PunaIme

Monter për Terren dhe Fabrikë

Kompania

ALVONA

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

02-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

[email protected]

+383 44 676 631