www.ofertapune.net Monter në Terren (2), Monter në Fabrikë (2), Saldues | PunaIme

Monter në Terren (2), Monter në Fabrikë (2), Saldues

Kompania

Elnor Furniture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

23-05-2023

Data e perfundimit

08-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

‘’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimin e produkteve nga druri e cila veçohet me produkte unike dhe shërbim cilësor ka kënaqësinë të ofroj mundësi punësimi afatëgjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim individual për kandidatet ambicioz dhe të përkushtuar. Ofrojm 5 vende të lira pune:

 • 2 Monter në terren
 • 2 Monter në fabrikë
 • 1 Saldues
 • 4 Monter

Kandidatët e interesuar duhet t’i plotësojnë këto kushte:

 • Të kenë të kryer arsimin e mesëm.
 • Të kenë përvojë së paku 2 vite në montim të mobiljeve.
 •  Të posedojn patent-shofer.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme.
 • Shkathësi në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës.

 • 1 Saldues

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Të kenë eksperiencë në paisjet e saldimit, prerjes dhe konstrukcioneve metalike.
 • Prerja, saldimi dhe montimi i kembeve te tavolinave dhe karrigeve,

Benefitet shtesë:

 • Ofrojm vend pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji të avancuar.
 • Kontratë pune afatgjate.
 • Mundësi aftësimi profesional.
 • Ambient miqësor pune.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Mosha e preferuar: 25 – 45 vjeçar.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected] apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819. 

Apliko këtu