www.ofertapune.net Monter në Showroom (2) | PunaIme

Monter në Showroom (2)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

21-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

X2

Monter  në Showroom

Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e montimit.
  • Përvojë pune në fushën e montimit të dhomave standarde të importuara
  • Njohuri në bartjen dhe montimin e seteve të mobiljeve
  • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
  • Bënë montimin e produkteve në Showroom dhe tek Klienti
  • Aftësi për të punuar në grup
  • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?