www.ofertapune.net Punëtor në Montim | PunaIme

Punëtor në Montim

Kompania

AB Concept

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

20-03-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

AB Concept hap konkurs pune për poziten: 

  • Punëtor në Montim të raftave dhe mobiljeve tjera per lokale

Puna ne terren brenda dhe jashte vendi.

Numri u punetorve: 6

Adresa: Depo ne Emshir, Rr. “Tahir Zajmi” pn

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në emailin tonë: [email protected]  ose Tel: 045 536 536