www.ofertapune.net Monter (2) | PunaIme

Monter (2)

Kompania

Orendi

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-07-2024

Data e perfundimit

08-08-2024

Lloji i orarit

Full Time

Fabrika e drurit  “Orendi SHPK” e specializaur ne prodhimin e drurit natyral dhe artificial shpall konkurs per:

Monter (2 pozita) 

Kualifikimet

  •  Eksperience ne pune (e preferushme)
  •  Aftesi te mira komunikative dhe te punes ne ekip
  •  Patent shofer te kategorise B

Te gjithe te interesuarit, te dergojne CV-ne ne email [email protected] apo te na kontaktojne ne 045 524 000.