www.ofertapune.net Monitorues i Kamerave | PunaIme

Monitorues i Kamerave

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-05-2024

Data e perfundimit

13-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Siguri & Mbrojtje

Detyrat dhe pergjegjesite

  • Është përgjegjës për monitorimin e kamerave të sigurisë
  • Lajmron për çdo paregullësi gjatë monitorimit tek menaxheri
  • Është përgjegjës mbrojtjen e informacinit
  • Ruan konfidencialitetin dhe pronsinë intelektuale
  • Harton raporte gjatë orarit të punës

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

  • Etike ne pune dhe integritet te larte ne pune
  • Preferohet fakulteti,
  • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
  • Patent shofer kategoria-b,
  • Përvoja në punë, minimum 1 vjeçare.

Aplikimi duhet te behet online duke derguar cv-ne tuaj permes e-mail tek: [email protected] ne subjekt te shenohet pozita per te cilen aplikoni.
Informata shtese prej ores 08:00-16:00 tel: +383 49 940 014