www.ofertapune.net Mjeshtër / Punëtor i Mobilerisë (4) | PunaIme

Mjeshtër / Punëtor i Mobilerisë (4)

Kompania

Vefa Decor

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

18-03-2023

Data e perfundimit

17-04-2023

Lloji i orarit

Full Time

Njoftojmë te gjithë të interesuarit qe VEFA DECOR Home shpall konkurs për :

  • Mjeshter / Puntor Mobilerise ( 4 vende)

Mosha e preferuar: 18 – 40 vjeç.

Të gjithë të interesuarit të lajmerohen në këta numëra kontaktues dhe email:

044 113 124

049 113 124

Email: [email protected]

Mund te paraqiten dhe prane zyreve tona te cilat gjinden ne magjistralen Prizren- Suharek, km 7.

Apliko këtu