www.ofertapune.net Mjeshtër për Prodhim dhe Montim të Dyerve dhe Dritareve | PunaIme

Mjeshtër për Prodhim dhe Montim të Dyerve dhe Dritareve

Kompania

BEKA - AL - PVC

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

30-03-2024

Data e perfundimit

20-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS PUNE 
BEKA -AL-PVC ofron 2 vende të lira pune si:
  • Mjeshtër për prodhim dhe montim të Dyerve dhe Dritare nga Alumini dhe Plastika
Kriteret e nevojshme :
  • Mosha +18
  • Të ketë leje për vozitje
  • Të ketë përvojë pune së paku 1 vite (mjeshtri)
Orari i punes : 
  • Hane – Shtune (08:00 – 17:00)
  • Diele (Pushim)
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit ‘Apliko Këtu‘ ose na kontaktoni në numrin:
044674020 (Viber) 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?