www.ofertapune.net Mjeshtër për Pllaka / Qeramikë (Fliesenleger) - Gjermani | PunaIme

Mjeshtër për Pllaka / Qeramikë (Fliesenleger) – Gjermani

Kompania

Ausbau24

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Kompania „Ausbau24“ nga Gjermania hap konkurs për plotësimin e pozitës:

Mjeshter per Pllaka/Qeramikes (Fliesenleger)

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune shumë vjeqare në shtrimin e Pllakave/Qeramikes
  • Të ketë përvojë pune si mjeshtër
  • Të jetë i motivuar dhe kreativ
  • Të ketë aftësi për të përmbushur afatet

Cfarë ofrojmë ne:

  • Pagë konkurruese
  • Kompania siguron rregullimin e dokumentacionit të pajisjes me vizë.
  • Kompania ju suporton në gjetjen e banesës.
  • Kompania ju suporton në mbështetjen për tërheqjen e gruas/partnerit dhe gjetjen e punës.

Për të aplikuar ose për informata shtese mund të na kontaktoni në e-mail [email protected] ose në Tel: +38348222020