www.ofertapune.net Mjeshtër për Knauf, Glet, Ngjyrosje / Moler dhe Laminat (Gjermani) | PunaIme

Mjeshtër për Knauf, Glet, Ngjyrosje / Moler dhe Laminat (Gjermani)

Kompania

Ausbau24

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

28-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Kompania „Ausbau24“ nga Gjermania hap konkurs për plotësimin e pozitës:

Mjeshter per Knauf, Glet, Ngjyrosje (Moler) dhe Laminat

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Të ketë njohuri dhe përvojë pune shumë vjeqare në Knauf, Glet, Ngjyrosje (Moler) dhe Laminat
  • Të ketë përvojë pune si mjeshtër
  • Të jetë i motivuar dhe kreativ
  • Të ketë aftësi për të përmbushur afatet

Ne ofrojmë:

  • Pagë konkurruese
  • Kompania siguron rregullimin e dokumentacionit të pajisjes me vizë.
  • Kompania ju suporton në gjetjen e banesës.
  • Kompania ju suporton në mbështetjen për tërheqjen e gruas/partnerit dhe gjetjen e punës.

Per te aplikuar ose per informata shtese mund te na kontaktoni ne e-mail [email protected] ose ne Tel: +38348222020