www.ofertapune.net Mjeshtër në Sektorin e Ngjyrosjës (2), Operator në CNC | PunaIme

Mjeshtër në Sektorin e Ngjyrosjës (2), Operator në CNC

Kompania

Elnor Furniture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

24-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimin e produkteve nga druri e cila veçohet me produkte unike dhe shërbim cilësor ka kënaqësinë të ofroj mundësi punësimi afatëgjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim individual për kandidatet ambicioz dhe të përkushtuar.

Ofrojm 3 vende të lira pune:

 • 2 Mjeshtër në sektorin e ngjyrosjës
 • 1 Operator ne CNC
 1.  Mjeshtër në sektorin e ngjyrosjës së mobiljeve

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Punon dhe kujdeset për procesin e ngjyrosjes së produkteve.
 • Është përgjegjës për të gjitha produktet që dalin nga reparti i ngjyrosjes nëse ka ndonjë defekt apo mos ngjyrosje të cilësisë së lartë.
 • Kontrollon makinën gjatë punës dhe në përfundim të orarit të punës, është përgjegjës për cdo produkt të përdorur gjatë procesit të ngjyrosjës.
 • Pranon punët dhe i kryen me përpikmëri sipas kërkesave.
 • Raportim i regullt për vijimin e proceseve të punës tek mbikqyrësi.
 • Kordinim i plotë me njësit tjera gjatë prodhimit.

Kualifikimet e kerkuara: 

 • Përvoja e punës e mireseardhur.
 • Shkathtësi të punës në grup.
 • Komunikim cilësor  dhe kolegial në vendin e punës.     
 • Rregull dhe diciplinë në realizimin e detyrave të caktuara.

 1. Operator në CNC

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Shkathësi në pune mekanike dhe njohje të kompjuterëve.
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat.
 • Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar.
 • Aftësi për të përgatitur dhe përdorur makinat CNC, me anë të së cilave kryen detyra si shpuarja, prerja, gavrime dhe të tjera funksione.
 • Aftësi për të përkthyer udhëzimet në komandat kompjuterike në mënyrë që makina të realizoj dhe përfundoj funksionin e duhur.
 • Njohuri në mbikëqyrjen e makinave derisa ato janë duke kryer detyrat dhe ndërhyrjen për çdo rregullim të nevojshëm për të prodhuar një rezultat përfundimtar sa më të mire.
 • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e kompanisë.

Kualifikimet e kerkuara:

 • Aftësi të shkëlqyeshme funksionale dhe teknike.
 • E preferueshme diploma universitare, dega inxhinieri mekanike / mekatronike.
 • Përvojë pune në CNC makineri te drurit.
 • Të ketë aftësi të zhvilluara komunikimi.
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi.
 • Mosha e preferuar: 25 – 45 vjeçar.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: [email protected] apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819.