www.ofertapune.net Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të Automjeteve | PunaIme

Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të Automjeteve

Kompania

KEPA Colors

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KEPA Colors – Auto Service shpallë konkurs për pozitën:
 
Mjeshtër në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve.
 
Kriteret:
  • Kandidatët duhet të kenë eksperiencë pune në ngjyrosje dhe hekurosje të automjeteve.
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit të telefonit: 044 145 316 ose +383 46 700 050