www.ofertapune.net Mjeshtër i Zdrukthtarisë (2) | PunaIme

Mjeshtër i Zdrukthtarisë (2)

Kompania

Elba Home

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

10-02-2023

Data e perfundimit

22-03-2023

Lloji i orarit

Full Time

Elba Home shpallë konkurs për: 

Mjeshtër i Zdrukthtarisë – 2 pozita, në sektorin e kuzhinave dhe dollapeve të gjumit 

Kualifikimet:

  • Kandidatët duhet të kenë njohuri teknike (elementare) në zdrukthtari.
  • Përvojë pune në prodhimin dhe montimin e orendive 
  • Të posedojnë aftësi për të punuar në grup dhe të kenë fleksibilitet dhe aftësi për të iu përshtatur ndryshimeve eventuale.
  • Te jenë ne gjendje te punojnë nen presion dhe kohe te zgjatur.

Të interesuarit mund të kontaktojnë përmes email-it: [email protected]

ose përmes numrit kontaktues: +38349505472

Lokacioni: Pejë

Apliko këtu