www.ofertapune.net Mirëmbajtëse, Recepsionist, Kuzhinier, Kamarier, Rojtar | PunaIme

Mirëmbajtëse, Recepsionist, Kuzhinier, Kamarier, Rojtar

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-06-2024

Data e perfundimit

06-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

 • Mirëmbajtëse 
 • Recepsionist 
 • Kuzhinier
 • Kamarier
 • Rojtar

Kushtet:

 • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
 • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
 • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
 • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500