www.ofertapune.net Mirëmbajtëse, Kuzhinier, Recepsionist, Shtëpiak | PunaIme

Mirëmbajtëse, Kuzhinier, Recepsionist, Shtëpiak

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

  • Mirëmbajtëse 
  • Kuzhinier
  • Recepsionist (Gjuha Angleze e obliguar)
  • Mirëmbajtës i Objektit (Shtëpiak)

Kushtet:

  • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
  • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
  • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
  • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500