www.ofertapune.net Mirëmbajtëse, Kamarier | PunaIme

Mirëmbajtëse, Kamarier

Kompania

Best Western

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-05-2024

Data e perfundimit

03-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Best Western Hotel Galla shpall konkurs për:

  • Mirëmbajtëse 
  • Kamarier

Kushtet:

  • Page shumë e mirë, në bazë të përvojës së punës.
  • Transporti nga Prishtina në Hotel sigurohet pa pagesë nga hoteli.
  • Një shujtë ushqimi dhe dy kafe gjatë orarit të punës gratis nga hoteli.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
  • Të jenë pozitivë gjatë orarit të punës.
  • Të jenë bashkëpunëtorë me stafin.

Hoteli gjindet tek Terminali i Vjeter i Aeroportit.

Te gjithë të interesuarit për këto pozita të kontaktojnë në numrin +38349382500