www.ofertapune.net Mirëmbajtëse e Objektit | PunaIme

Mirëmbajtëse e Objektit

Kompania

Agro Com Group

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania “AGRO COM GROUP SHPK” Ferizaj, me lokacion në Magjistralen Prishtinë – Ferizaj, shpallë konkurs:

Mirëmbajtëse e objektit – punëtore për pastrimin e hapsirave të Kompaniesë

Detyrat:

  • Mirëmbajtja ditore dhe pastrimi i ambijenteve të kompanisë:
  • Kujdeset për furnizim me materjale shpenzuese sanitare, dhe të ngjajshme

Kushtet:

  • Kualifikimi fillorë ose i mesëm, përvoja e punës në punë të ngjajshme;
  • Përparësi do te kenë kandidatet me vendbanim në Ferizaj.
  • Orari i punës: E Hanë – E Premte nga ora 08:00 deri 16:00

Të gjitha të interesuarat për këtë pozitë, munde të aplikojnë apo bashkangjesin CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në e-mail adresën: [email protected] , apo të lajmërohen tek zyret e kompanisë.

Konkursi mbetet I hapur deri me daten : 23.02.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?