www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e (4) | PunaIme

Mirëmbajtës/e (4)

Kompania

Emerald Hotel

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

31-01-2024

Data e perfundimit

21-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

Mirëmbajtës/e (4) 

Pozita e kërkuar më lartë ka një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke pasur parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë të gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend punë ku për çdo punëtorë  ofrojmë kushte të mira dhe profesionale, duke i plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gastronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje të suksesshme të karrierës profesionale, dhe çdo gjë të zgjidhet me buzëqeshje.

Nga kandidatet kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Të ketë shkathtësi në punë;
  • Gatishmëri për punë me ndërrime;
  • Të kenë eksperience në këtë fushë.

CV-të duhet të dërgohen si dhe te ceket pozita ne email adresën: [email protected]

Preferohet që bashkë me CV-në të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit .

Afati i fundit per aplikim: 02.09.2023

Nuk pranohen forma tjera të konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontaktohen.