www.ofertapune.net Mirëmbajtëse dhe Rojtar | PunaIme

Mirëmbajtëse dhe Rojtar

Kompania

Ciao Berto

Lokacioni

Kastriot

Data e publikimit

28-08-2023

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës Mirëmbajtëse dhe Rojtar

Lokacioni: Zyret Qëndrore, Milloshevë 
Paga: E pa përcaktuar 
Data e fundit: 27.09.2023
Pozita: Mirëmbajtëse (2); Rojtar (2).
Tipi i kontrates: Kontratë e rregullt pune
Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në:  [email protected]

Përgjegjësitë dhe Detyrat:   

Punëtore për mirëmbajtjen e higjenës:

  • Mirembatja e hapësirave të zyreve;
  • Detyra dhe pergjegjesi tjera ne baze te pozites se punes;
  • E preferueshme të jetë nga zona e afërt banues

Rojtar:

  • Mirëpritja dhe orientimi i palëve;
  • Kujdeset për sigurinë e objektiti dhe hapësirave përrreth;
  • Kujdeset për monitorimin dhe ruajtjen e aseteve të kompanisë;
  • Bënë verfikimin, kontrrollimin dhe regjistimin e hyrje/daljeve të automjeteve dhe palëve;
  • Detyra dhe përgjegjësi tjera në bazë të pozitës.
  • Për pozitat e lartëpermedura është e preferueshme përvoja e punës.

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellëse në[email protected] apo lajmëroheni direkt në njësitë punuese të Ciao Berto.

Ju lusim, gjatë aplikimit në pjesën e subjektit të shkruani pozitën për të cilën aplikoni!

Ciao Berto inkurajon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje.

Ju falënderojme për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanise do të ftohen për intervistë.