www.ofertapune.net Mirëmbajtëse (Aeroporti i Prishtinës) | PunaIme

Mirëmbajtëse (Aeroporti i Prishtinës)

Kompania

Planet Business Solutions

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-01-2023

Data e perfundimit

31-10-2023

Lloji i orarit

Full Time

VEND PUNE

Pastrim/Sanitari ne Aeroportin e Prishtines

DETYRAT

 • Pastrimi ditor i hapësires
 • Rimbushja e materialit tè shpenzuar
 • Kontrollimi i vazhdueshëm i hapësirave
 • Puna ne nderrime (8 orë)

Komunikimi me kolege dhe pergjegjësit e ndërrimit

Pastrimi me mjete të ndryshme (pastrimi automatik, pastrimi manual, pastrimi general, pastrimi i dyshemeve dhe te ngjashme)

Dezinfektimi i vazhdueshem i hapesirave

PËRFITIMET E JUAJA

 • Pagë e kënaqshme (Paga Neto 313,5€)
 • Kontribute dhe tatime te paguara
 • Orar pune prej 8 orëve
 • Kontratë pune
 • Uniformë pune
 • Transporti i paguar (për ata të cilët e përdorin transportin publik)

KËRKESAT TONA

 • Përgiegjësi dhe respekt ndaj punës
 • Kujdes i veçante per klientet dhe
 • konsumatorët
 • Kujdesi ndaj mjeteve, aseteve dhe
 • uniformës se punes
 • Prezenca e rregullt në pune pa vonesa
 • Mundesi per avancim

APLIKIMI ME EMAIL

Dërgoni CV-ne tuaj ne:

[email protected]

APLIKIMI ME WHATSAPP

 • Dërgoni CV-në tuaj ne:
 • +383 49 171 920

INFORMACION

Të githe te pranuarit ne pune duhet të kene nje deshmi per të kaluaren kriminale, e cila lëshohet nga Policia e Kosovës. Per t’u punësuar duhet te keni një te kaluar kriminale të paster.