www.ofertapune.net Mirëmbajtëse (4) | PunaIme

Mirëmbajtëse (4)

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

X4
Mirëmbajtëse

Kualifikimet:

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë e mëparshme në mirëmbajtje
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?