www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Royal York Property Management

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

03-07-2024

Data e perfundimit

31-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për: Mirëmbajtëse

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mirëmbajtja e nivelit të lartë të pastërtisë: Sigurimi që të gjitha hapësirat e banimit të jenë të pastra dhe të rregullta në çdo kohë, duke përdorur metodat dhe produktet e duhura për të arritur rezultatet më të mira.
 • Vëmendje ndaj detajeve: Përkushtim për të parë dhe adresuar edhe detajet më të vogla, duke garantuar një mjedis të pastër dhe të këndshëm për të gjithë banorët.
 • Pastrimi i mjeteve të punës: Pas çdo përdorimi, mjetet e punës duhet të pastrohen dhe të mirëmbahen në gjendje të shkëlqyer për përdorime të ardhshme, duke respektuar standardet e sigurisë dhe higjienës.
 • Raportimi i çështjeve: Identifkimi dhe raportimi i menjëhershëm i çdo problemi ose dëmtimi në hapësirat e banimit te menaxhmenti për zgjidhje të shpejtë.

Kriteret:

 • Përvojë pune: Minimum 3 vjet përvojë pune në pastrim ose në pozita të ngjashme, duke dëshmuar aftësitë dhe përkushtimin për të mbajtur hapësira të pastra dhe të rregullta.
 • Referenca: Referenca të besueshme nga punëdhënësit e mëhershëm që dëshmojnë për punën dhe integritetin tuaj në vendet e mëparshme të punës.
 • Aftësi të forta komunikimi: Aftësi për të komunikuar qartë dhe me efkasitet me kolegët dhe menaxhmentin.

Ne ofrojmë:

 • 8 orë në ditë, me mundësi për feksibilitet në bazë të nevojave të kompanisë dhe kërkesave të punës.
 • Paga mujore: 500 Euro
 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës nga ora 12:00 deri në 20:00.

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected] apo përmes numrit kontaktues +38344454816