www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Galvacoat

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

28-06-2024

Data e perfundimit

26-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Galvacoat hap konkurs për plotësimin e pozitës:

 • Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pastrimi i të gjithë hapësires
 • Kontrolli i rregullt i të gjitha hapësirave duke përdorur vetë iniciativë për punët më urgjente
 • Detyra të tjera të deleguara nga menaxhmenti

Kualifikimet dhe Kërkesat:

 • Të ketë shkathtësi të mira fizike
 • Të ketë aftësi për të punuar e pavarur

Ne ofrojmë:

 • Kontratë të punës të rregullt
 • Orari i punës e Hënë – Premte
 • Sigurim Aksidental 24H
 • Pagë konkurruese
 • Pagesë e orës shtesë
 • Paga e 13-të

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV në email: [email protected]

NR KONTAKTUES 049100119