www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

NimiTV

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

12-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Nimi TV” me seli në Pejë, shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e 1 vendi të lirë të punës,

MIREMBAJTESE,

Vendi i punës: Pejë

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Përgjegjëse për pastrimin dhe mirëmbajtjen e higjienës në zyret, banjot e objektit, shkallët, zyrat e administratës, si dhe të gjithë hapësirës se NimiTv, shpejt, me kujdes të shtuar dhe efikasitet në përputhje me standardet përkatëse;
  • Të njeh dhe përdor mjetet e punës sipas praktikave të mirëmbajtjes higjienike;
  • Ruajtja e pajisjeve të kompanisë;
  • Detyra tjera të deleguara nga menaxhmenti.

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Të jetë korrekte në punë.
  • Të jetë energjike dhe bashkëpunojë me stafin.
  • Të jetë e përgjegjshme dhe e motivuar për punën.

Aplikimi bëhet përmes email-it (postës elektronike), në: [email protected] 

Aplikimet e pa kompletuara nuk do të merren parasysh.

Konkursi mbetet i hapur deri më datën 01.07.2024.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?