www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e | PunaIme

Mirëmbajtës/e

Kompania

Mr. Bricolage

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

22-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Mr.Bricolage ka plane të mëdha dhe ju mund të jeni pjesë e tyre!

Mr.Bricolage është një histori solidariteti dhe sipërmarrësish vizionarë dhe përpara popullarizimit të termit “Bëje vetë”, Shoqata Kombëtare e Promovuesve të Bëje Vetë (ANPF), e cila qe nga vitet e 80-ta u quajt Mr.Bricolage dhe u krijua nga 13 dyqane të pavarura harduerike në rajonin e Orléans, Francë. Fryma e sipërmarrjes është pjesë e ADN-së sonë dhe ka qenë suksesi ynë për më shumë se 50 vjet.

Sot, Grupi ynë është krenar që është rrjeti më i madh lokal i dyqaneve DIY në Francë, me një markë të fortë që shkëlqen në mbarë botën dhe më e fundit është Prishtina.

Ne do të jemi më se të lumtur t’ju mirëpresim në aventurën tonë më të re, prandaj ne ju ftojmë të i bashkangjiteni ekipit tonë në pozitat si më poshtë:

Mirëmbajtës/e

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Pastërtia e përditshme e hapësirave të punës.
  • Zbatimi i protokolleve të pastërtisë sipas udhëzimeve të dhëna nga menaxhmenti.

Kualifikimet e nevojshme:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi në një ambient ekipor.
  • Aftësi organizative dhe aftësi për të menaxhuar kohën në mënyrë efektive.                      

Mënyra e Aplikimit:
Të interesuarit të dërgojnë CV-ne në e-mail adresën: 
[email protected] ose na kontaktoni në numrin e telefonit: 049 970 950