www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Shell Kosova

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

03-06-2024

Data e perfundimit

01-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozita: Mirëmbajtese

Lokacioni: Zyra Qendore – Miradi e Epërme – Fushë Kosovë, Sllatinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Mirëmbanë pastërtinë në hapsirat e zyrave;
  • Sipas nevojës pastron xhamat e dritareve;
  • Bën rimbushjen e artikujve hargjues, të nevojshme për mirëmbajtje
  • Sipas nevojës kryen detyra tjera të caktuara nga udhëheqësi

Kushtet:

  • Të ketë përfunduar shkollimin fillor;
  • Të jëtë ambicioz dhe të këtë vullnet për punë;
  • Të jëtë bashkëpunues dhe vetiniciator për të marrë detyra shtesë në kuadër të kësaj pozite;
  • Mos të ketë pengesa ligjore për punë.

Aplikimi duhët të bëhet vetëm online duke derguar cv-në tuaj me foto përmes e-mail adresës: [email protected]

në subjekt le të shenohet pozita për të cilën aplikoni.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08:00-16:00 TEL: +383 49 940 014