www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Dino Company

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

30-04-2024

Data e perfundimit

28-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pozicioni: Mirëmbajtëse në DINO Company, Konjuh, Lipjan

Detyrat

  • Kujdeset për mirëmbajtjen e objektit
  • Mirëmban nyjet sanitare, dhe kujdeset për evitimin e defekteve eventuale ;
  • Në bazë të nevojave dhe kërkesave, kujdeset për intervenime të ndryshme ne objekt:
  • Mban evidencën e saktë të kërkesave dhe nevojave për intervenim, sanime në objekt:
  • Ndihmon stafin më lartë mbikëqyrës  në qeshtje të caktuara që kërkohen:
  • Kryen detyra tjera të cilat mund të kërkohen nga mbikëqyrësi ,ne mënyre te arsyeshme kohe pas kohe:

Aftësitë

  • E motivuar për punë
  • Aftësi për punë nën presionin e kohës
  • Fleksibile

Ju lutem dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” në adresën e e-mail-it: [email protected]

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?