www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Manami

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Hotel Manami, është një hotel ekskluziv në qendër të Prishtinës.  Hotel Manami me qellim te kompletimit te ekipit te mirembajtjes shpalle konkurs per poziten:

Mirëmbajtëse – Pastruese e Dhomave (1 pozite)

Cfare ofrojmë ne për puntorët tone: 

 • Pagë konkurruse, 
 • Ambient te ngrohtë pune, 
 • Pushim 2 ditë në javë 
 • Trajnime profesionale, etj! 

Detyrat

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e dhomave te hotelit;
 • Respekton orarin e punes dhe rregulloret e tjera te hotelit;
 • Bashkepunon me koleget e tjera te punes ne detyrat qe i percaktohen.

Aftesite

 • Përvojë paraprake (e preferueshme);
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës

Të gjitha të interesuarat, te na kontaktojne permes telefonit me porosi ne: +38349536537 (Viber/Whatsapp) ose mund të dërgojnë CV-ne e tyre tek emaili [email protected]