www.ofertapune.net Mirëmbajtëse | PunaIme

Mirëmbajtëse

Kompania

Mudo Concept

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-02-2023

Data e perfundimit

02-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

Aventura jonë, e cila filloi në një dyqan prej 12 metrash katrorë në Turqi në vitin 1964, ka filluar punën e saj edhe në Kosovë. Sot Mudo është rrjeti më i madh i shitjes me pakicë në mobilie dhe dekorime shtëpiake në Turqi. Mudo ka më tepër se 120 dyqane të shtrira në shtete të ndryshme, me më shumë se 1,400 punonjës dhe më shumë se 90,000 metra katrorë sipërfaqe shitjeje.

Pozita e hapur për punë është:

            –Mirëmbajtëse

Përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëmbajtja e pastërtisë së galerisë shitëse, zyreve të kompanisë dhe pjesëve tjera të objektit
  • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të saj

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën fillore
  • Preferohet së paku një (1) vit përvojë pune relevante

Rroga sipas marrëveshjes, ushqimi dhe transporti mbulohen nga kompania.

Apliko duke dërguar CV-në dhe dokumentet tjera që mendoni se mund të krijojnë përparësi në punësimin tuaj në [email protected] Në subjekt shënoni Emrin&Mbiemrin dhe pozitën për të cilën po aplikoni. Gjithashtu mund të kontaktoni në numrin tonë të telefonit 048-942-942.

Kandidatja e suksesshëme do të njoftohet për intervistë.

Afati i fundit për aplikim është më datë 24.03.2023, ora 16:00.