www.ofertapune.net Mirëmbajtës (Gjermani) | PunaIme

Mirëmbajtës (Gjermani)

Kompania

Ausbau24

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Pozicioni: Mirëmbajtës
Kompania: Ausbau24
Vendndodhja: Gjermani 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Pastrimi dhe ruajtja e pastërtisë së ambienteve të brendshme dhe të jashtme sipas standardeve të kompanisë.
  • Përkushtimi në sigurinë dhe higjienën në vendin e punës, duke respektuar rregullat dhe udhëzimet e sigurisë së punës.

Cfarë ofrojmë ne:

  • Pagë konkurruese
  • Kompania siguron rregullimin e dokumentacionit të pajisjes me vizë.
  • Kompania ju suporton në gjetjen e banesës.
  • Kompania ju suporton në mbështetjen për tërheqjen e gruas/partnerit dhe gjetjen e punës.

Për të aplikuar ose për informata shtesë mund të na kontaktoni ne e-mail [email protected] ose në Tel: +38348222020