www.ofertapune.net Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e, Ndihmës Kuzhine, Kamarier/e | PunaIme

Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e, Ndihmës Kuzhine, Kamarier/e

Kompania

Soma

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Restauranti Soma shpallë konkurs për pozitat:

  • Mirëmbajtës/e
  • Enëlarës/e
  • Ndihmës Kuzhine
  • Kamarier/e

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
  • Aftësi të mira të punës në grup.
Për të aplikuar për pozitat Mirëmbajtës/e dhe Enëlarës/e kontaktoni në numrin e telefonit: +38349300926
Për të aplikuar për pozitat Ndihmës Kuzhine dhe Kamarier/e kontaktoni në numrin e telefonit: +38346776680 ose +38348636613